Upplev västkusten från kajak

Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att närma sig västkusten på än med kajak. Du smyger fram i ett perspektiv som ger dig känslan av att vara ett med naturen. Det tar ett par minuter att känna sig trygg och lära sig hur den skall manövreras, men efter det har du näst in till full access till allt det du inte kan nå med vanlig båt eller till fots. Genom att komma till oss på Rörö eller Getterön har du redan lagt en bit av civilisationen bakom dig och med hjälp av en kajak når du platser som det skrivs visor och dikter om. Varför nöja sig med det när det är fullt möjligt att uppleva på riktigt? Gillar du att fiska kan du ju passa på att göra det samtidigt genom att låna spö och spöhållare av oss. Rörö och Getterön kan erbjuda ett fantastiskt öringfiske under hela säsongen. Kajak är dessutom ett mycket bra träningsredskap som ger råg i ryggen åt trötta kroppar. Har du inte prövat tidigare så är det dags. Ta med en vän och upplev äventyret tillsammans.

 

Våra kajaker

hasleImage

Excursion 500/520 är byggda i polyeten i rotationsgjutning med sandwichkonstruktion. På så vis skapas en kajak som är lätt, robust, isolerande och som tål svensk västkust.

De flesta av oss behöver en kajak som tål lite stryk helt enkelt. En kajak som tål att gå på en ostron- eller musselbank utan att för den skull bli obrukbar. En kajak som inte får dig att undvika landstigning på det där fantastiska stället bara för att det inte är sandbotten hela vägen upp på land. Sommaren är kort och den skall upplevas utan krusiduller. Det har vi på PipeIsland förstått och därför föll vårt val av kajak på Hasle, som är handgjorda i Norge för att tåla svensk västkust. Varje del i denna kajak är utvald och framtagen för att användas varje dag – året runt – i många år.

 

 

 

 

Kajakuthyrning

Upplev vår underbara västkust i en kajak. Paddel, flytväst och kapell ingår i hyran.

 

 

3 timmar

SEK 300

12 timmar

SEK 600

48 timmar

SEK 900

 

Hyra

Ring telefonnumret för respektive ort för att kolla om vi har kajaker på hyllan. Vi har gott om kajaker så normalt är det bara att dyka upp. Betalning sker innan avfärd med Swish, kontanter eller kort. I den ordningen om vi får välja 🙂

(På Hälsö tar vi endast emot Swish och kontanter.)

Gästhamnen, Rörö

Hamnvärd: 073-061 96 61
PipeIsland: 072-720 67 30

Gästhamnen, Hälsö

Hamnvärd: 070-446 10 88

Getterön, Varberg

PipeIsland: 070-367 57 64