Vilka är vi på PipeIsland

Vi är en liten organisation med visioner om att alla kan få ta del av riktig västkust. Vi är medvetna och måna om att utvecklingen inte får ske i en takt som får negativa konsekvenser för det genuina och levande, men vi anser att utveckling i grunden är något positivt och nödvändigt som man bör försöka förutse och kontrollera.
Vi har ambitionen att detta fantastiska landskap och dess bygd förblir just fantastiskt och bebyggd. Då behöver vi samarbeta med andra, och i så stor utsträckning som möjligt möta de önskemål som ni alla har på en riktig västkust. Så tveka inte att kontakta oss med både stora och små frågor och synpunkter.

Kanske vill du ha hjälp med att boka boende och aktiviteter för dig själv, nära och kära eller ditt företag. Eller så är du kanske leverantör och vill ha hjälp med att nå ut med ditt erbjudande.

Med hjälp av dig och dina kommentarer, synpunkter och frågor, kommer vi kunna utöka vårt erbjudande och ge dig och andra chansen att uppleva riktig västkust utan krusiduller.

 

Besökadresser:

Rörö

Långholmsvägen 21

Göteborg

Stockholmsgatan 13

Getterön

Myrekullevägen 21

Postadress:

PipeIsland

Uddevallagatan 27
416 70 Göteborg

 

Styrelsens säte: Rörö

Foto:  © Niklas Holmgren & Jakob Ahlstedt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande